Voor je webshop een

content schrijver gezocht

  • Heb je voor je webshop een content schrijver gezocht of schrijf jij je webteksten zelf? Een ervaren content schrijver levert niet alleen prettige teksten, maar creëert ook een flinke meerwaarde door te zorgen voor een hogere plek in de zoekresultaten van zoekmachines. Wil jij ook een tekst die zich dubbel uitbetaalt? Wij kunnen die voor je schrijven. Als je voor je webshop nog geen content schrijver had gezocht, maar daar nu toch behoefte aan hebt, dan staan onze professionele schrijvers graag voor je klaar.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Tekst met

dubbele functie

  • Wie een webshop heeft, weet natuurlijk alles over de producten die verkocht worden. Waarschijnlijk kun je er bevlogen over vertellen en weet je als geen ander waarom jouw klanten je producten zouden moeten kopen. Maar betekent dat ook dat je de teksten voor je webshop net zo goed zelf kunt schrijven? Meestal is het antwoord daarop nee. Schrijven is een vak apart en bovendien geldt dat teksten voor webshops een dubbele functie dienen te hebben.

Voor je webshop een

content schrijver gezocht

  • Die dubbele functie beslaat ten eerste de bezoekers van je webshop. Zij moeten nieuwsgierig worden gemaakt zodat ze nog wat langer in jouw webshop blijven rondkijken. Vervolgens moeten ze heldere informatie over de producten krijgen en overtuigd worden om jouw producten te kopen.
  • Maar er is nog een ander doel van de tekst in je webshop. Als je voor je webshop geen content schrijver hebt gezocht, dan is de kans groot dat je teksten alleen gericht zijn op het informeren van je bezoekers. De tweede functie van de teksten in je webshop is echter om ervoor te zorgen dat je ook gevonden wordt in zoekmachines.

Je vindbaarheid vergroten met SEO

Wie voor de teksten in de webshop geen content schrijver heeft gezocht, voldoet waarschijnlijk ook niet aan de SEO-criteria. Dit zijn de criteria die zoekmachines gebruiken om te bepalen hoe belangrijk jouw website is. Afhankelijk van dat oordeel eindig je hoger of lager in de zoekresultaten. Dat is dan ook een aspect waarop een professionele content schrijver behoorlijk wat meerwaarde heeft. Onze schrijvers maken elke tekst SEO-proof, zodat de positie van je webshop in Google steviger wordt.

SEO en de klant

Het voldoen aan de eisen van SEO mag natuurlijk nooit in de weg staan van een prettig leesbare tekst voor je klanten. Onze schrijvers verwerken de SEO-eisen dan ook op subtiele wijze in een vlotte tekst. Kijk voor meer informatie op onze tarievenpagina of neem telefonisch of via mail contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden