Je webshopteksten

opnieuw laten schrijven

  • Wil jij je webshopteksten opnieuw laten schrijven door een ervaren tekstschrijver die verstand heeft van taal én van SEO-eisen? Wil je compleet nieuwe teksten of alleen een nieuw jasje om je bestaande teksten wat op te frissen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij schrijven of herschrijven je webshopteksten graag voor je, van product- en categorietekst tot interessante blogartikelen. Onze schrijvers hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het schrijven van webcontent. Wij nemen het schrijfwerk dan ook graag van je over.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Meegroeien met

je onderneming

  • Als je webshop een sterke groei heeft doorgemaakt, dan kan het waardevol zijn om je webshopteksten opnieuw te laten schrijven. De bestaande teksten passen qua toon wellicht niet meer bij je onderneming of categorieteksten kloppen niet langer omdat je andere producten in je assortiment hebt opgenomen. Door je webshopteksten opnieuw te laten schrijven laat je deze als het ware meegroeien met je onderneming. Maar herschrijven kan ook nodig zijn om je vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Verouderde webshopteksten

opnieuw laten schrijven

  • Het internet is voortdurend aan verandering onderhevig. Om tegenwoordig als webshop mee te kunnen doen en je te onderscheiden van de concurrent, is het van groot belang om goed zichtbaar te zijn. Daarvoor heb je een hoge positie nodig in de zoekresultaten van zoekmachines als Google.
  • Zeker als je teksten al wat ouder zijn, is de kans groot dat ze niet (meer) voldoen aan de steeds veranderende SEO-eisen. En dat betekent dat nieuwe klanten niet snel hun weg zullen vinden naar jouw webshop. Daar kun je verandering in brengen door je webshopteksten opnieuw te laten schrijven.

Een zoekmachine-vriendelijke webshop

Je besteedt als ondernemer je aandacht waarschijnlijk liever aan andere zaken, maar toch is het creëren van een zoekmachine-vriendelijke webshop van groot belang voor het welslagen van je onderneming. Door teksten op te stellen met de juiste lengte en een structuur waar zoekmachines blij van worden, kom je al een heel eind. Verwerk vervolgens de juiste zoekwoorden in je tekst en je positie wordt al een stuk steviger.

Laat het over aan een professional

Net zoals jij goed bent in jouw vak, zijn onze schrijvers bedreven in het schrijversambacht. Als jij je liever met andere zaken dan SEO en taal bezighoudt, dan kun je dan ook je webshopteksten opnieuw door ons laten schrijven. Op onze tarievenpagina vind je onze zeer scherpe tarieven. Wil je meer weten of een offerte op maat hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij helpen je graag verder.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden