Website voorzien

van content

  • Zoek je een tekstschrijver die op professionele wijze je website kan voorzien van content? Iemand die ervoor zorgt dat jouw content vlot en pakkend geschreven is, maar die tegelijkertijd ook aandacht besteedt aan de SEO-criteria? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Je website voorzien van content is vaak een flinke klus, zeker wanneer het om een nieuwe site gaat. De teksten moeten de juiste informatie geven op een prettig leesbare manier. Om bovendien gevonden te kunnen worden in zoekmachines moeten de teksten uniek zijn. Wij regelen dat graag voor je.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

De functie van content

  • Bij het maken van een nieuwe website moet er goed worden nagedacht over de content. Welke informatie moet de site bevatten, wat kan er worden geschrapt en welke toon is passend om je doelgroep mee aan te spreken? Daarbij moet je er ook voor zorgen dat de content geschreven is op een pakkende en overtuigende manier, zodat bezoekers niet direct je website weer verlaten en geprikkeld worden om je producten of diensten af te nemen.

Nieuw of herschreven

  • Goede content is dus niet zomaar een stukje tekst. Een nieuwe website voorzien van content is dan ook een uitdagend karwei, en bovendien vaak tijdrovend. Daarom nemen onze tekstschrijvers het schrijfwerk graag van je over. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij de content vlot en vakkundig voor je schrijven.
  • Ook wanneer je verouderde teksten in een fris nieuw jasje wil steken, kun je bij ons terecht. Bij het herschrijven van teksten moet op verschillende aspecten worden gelet. Zo kan de toon van de tekst worden aangepast, moet worden bekeken of de informatie nog up to date is en of de tekst voldoet aan de huidige SEO-eisen.

Website voorzien van

content die SEO-proof is

Het voldoen aan de SEO-eisen is een aspect van webcontent schrijven dat niet mag worden onderschat. Een tekst die SEO-proof is zorgt namelijk voor een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Deze betere vindbaarheid levert een hogere conversie op en heeft daarmee invloed op het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Een goede SEO-tekst moet aan heel wat eisen voldoen. Zo moet de tekst uniek zijn, de juiste zoekwoorden bevatten en op de goede manier ingedeeld zijn.

Een professionele tekstschrijver inschakelen

Wil jij je website ook voorzien van content die vakkundig geschreven is, de lezer overtuigt én voldoet aan de huidige SEO-eisen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Op onze tarieven pagina vind je onze scherpe tarieven, maar wij stellen ook graag een offerte op voor maatwerk. Bel of mail ons voor meer informatie of als je nog vragen hebt over onze professionele tekstschrijvers. Wij staan graag voor je klaar.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden