De welkomsttekst

voor je webshop

  • Wil je een pakkende welkomsttekst voor je webshop hebben? Zo’n tekst die direct de aandacht van je bezoekers trekt en ze prikkelt om de producten in jouw webshop te bekijken en te kopen? Wij kunnen zo’n tekst voor je schrijven. Onze schrijvers zijn taalkunstenaars die kunnen bogen op jarenlange ervaring in het schrijversvak. Het schrijven van webteksten is ons specialisme en wij weten dan ook als geen ander hoe we je bezoekers kunnen verleiden en overtuigen. De welkomsttekst in je webshop is daarbij van groot belang.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

De eerste indruk

  • De welkomsttekst in je webshop is het eerste dat bezoekers te lezen krijgen als ze je site bekijken. Daarmee kun je het beschouwen als het visitekaartje van je winkel. Het is daarom van belang dat de tekst precies goed is en daarbij moet met heel wat factoren rekening worden gehouden. Zo moet de tekst qua sfeer en toon passen bij de uitstraling en het design van je webshop. De toon moet bovendien passen bij de doelgroep die jij op het oog hebt.

De eisen aan een welkomsttekst

voor je webshop

  • Naast de toon van de tekst, is natuurlijk de inhoud van belang. Je bezoekers willen zich welkom voelen en ze willen de informatie kunnen vinden die ze zochten. Bij voorkeur is dat informatie die ze elders niet konden vinden, zodat ze extra veel reden hebben om langer in jouw webshop te blijven.
  • Daarnaast voldoet een goede welkomsttekst voor je webshop ook aan de huidige SEO-criteria. Daarmee verhoog je namelijk de positie van je shop in de zoekresultaten van Google én je zorgt ervoor dat de juiste doelgroep je webshop weet te vinden.

Iedere tekst

SEO-proof

Niet alleen de welkomsttekst op je website moet SEO-proof zijn, maar het liefst iedere tekst die je online plaatst. Een goede SEO-tekst bevat relevante zoekwoorden, maar wel op zo’n manier dat de tekst vooral lekker leesbaar is. Het moet niet opvallen dat de tekst is geoptimaliseerd voor Google, want doorgaans jaagt dat bezoekers eerder weg. De SEO-eisen moeten dus heel subtiel worden toegepast, zodat het belang van de bezoeker voorop blijft staan.

Krachtige teksten

Onze schrijvers kunnen de welkomsttekst voor je webshop, en ook iedere andere webtekst, met veel gevoel voor taal en met kennis van SEO-criteria voor je schrijven. Dat resulteert in creatieve, vlot leesbare teksten die je webshop een betere positie in zoekmachines oplevert. Onze scherpe prijzen vind je op de tarievenpagina, maar neem voor een offerte of voor meer informatie ook gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden