Wij zoeken een copywriter

  • Wij zoeken een copywriter, maar het aanbod is overweldigend”. Een veelgehoorde en begrijpelijke uitspraak, want wie gaat zoeken naar een copywriter, ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Copywriters bieden zich te kust en te keur aan, en omdat iedereen zichzelf copywriter mag noemen, is het moeilijk om te achterhalen wanneer je al dan niet met een professional te maken hebt. Want zoveel aanbod als er is op het gebied van copywriters, zoveel verschil is er ook in de kwaliteit die geleverd wordt.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

De kennis en kunde van

onze copywriters

  • Wij helpen je daarom graag verder. Wij werken uitsluitend met copywriters die bewezen hebben dat ze over de juiste kennis en ervaring beschikken om professionele copy te kunnen schrijven. Doordat wij alleen de beste copywriters selecteren, kun jij jezelf een ingewikkelde zoektocht naar een professionele schrijver besparen. Onze copywriters hebben uiteenlopende achtergronden en specialismen, zodat wij altijd wel iemand beschikbaar hebben die past bij jouw wensen.

Wij zoeken een

freelance copywriter

  • De meeste organisaties hebben maar af en toe een copywriter nodig en geven daarom de voorkeur aan een freelancer die ingezet kan worden wanneer dat nodig is. Onze copywriters zijn altijd op freelancebasis beschikbaar, en omdat wij met een grote groep ervaren schrijvers werken, is er altijd wel een copywriter die direct aan de slag kan.
  • Onze copywriters hebben ruime ervaring in het schrijven van uiteenlopende soorten copy. Het voordeel daarvan is dat ze snel en efficiënt kunnen werken zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit, zodat jij altijd binnen korte tijd over de gewenste copy kunt beschikken.

Voor de juiste doelgroep

Het schrijven van goede copy betekent dat er aan diverse aspecten aandacht moet worden besteed. Zo is het van belang om precies de juiste toon te vinden, waarmee je jouw doelgroep effectief aan kunt spreken. Ook moeten teksten vlot en prettig zijn geschreven, zodat lezers niet afhaken, maar juist geprikkeld worden om verder te lezen. Copy kan bedoeld zijn om lezers te informeren, maar ook om ze te overtuigen om een dienst of product af te nemen.

Wij zoeken een copywriter die onze gedachten verwoordt

Wat voor soort copy je ook nodig hebt, wij kunnen het voor je schrijven. Bij ons vind je altijd een copywriter die precies kan verwoorden wat jij in gedachten hebt. Wil je meer weten over onze copywriters of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen of mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bekijk ook eens onze tarievenpagina voor onze zeer scherpe tarieven.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden