Zoeken tekstschrijver

  • Wil je zakelijk bloggen maar kun je er de tijd niet voor vinden? Of heb je de ideeën wel in je hoofd zitten maar lukt het niet om ze helder en vlot over te brengen op papier? Overweeg dan eens om het bloggen uit te besteden aan onze vakkundige tekstschrijvers. Wij werken met schrijvers die veel ervaring hebben in het schrijven van webteksten en die ieder hun eigen specialisme hebben. Daardoor is er bij ons altijd wel een schrijver die geschikt is om jouw zakelijke blog bij te houden.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

De voordelen van bloggen

  • Zakelijk bloggen kent veel voordelen voor je onderneming. Waarschijnlijk het belangrijkste doel voor de meeste ondernemers is meer klanten te werven. Een blog is daartoe een uitstekend middel. Met een blog breng je jezelf onder de aandacht, verklein je de afstand tussen je organisatie en je doelgroep en win je het vertrouwen van potentiële klanten. Maar een blog zorgt er ook voor dat je als onderneming kan groeien. Delen is immers vooral ook leren.

Zakelijk bloggen en je reputatie

  • Een blog zegt veel over je organisatie of over jou als ondernemer. Daarmee kan een blog voor een groot deel bepalend zijn voor de reputatie die je hebt bij klanten. Doordat je via je blog nieuwe bezoekers op je website krijgt, zal ook de bekendheid van je onderneming groeien.
  • Grotere bekendheid en een goede reputatie zijn natuurlijk mooi, maar om dat voor elkaar te krijgen moet je blog wel van hoge kwaliteit zijn. Slechte of dubieuze blogteksten kunnen juist het tegenovergestelde effect hebben. Om te profiteren van de positieve impact van zakelijk bloggen zijn goede teksten dan ook van groot belang.

Vlot en doeltreffend

Juist bij het schrijven van kwalitatief sterke blogteksten wringt de schoen nogal eens, want niet elke ondernemer heeft ook een vlotte pen. Bovendien is vlot kunnen schrijven niet het enige dat belangrijk is voor een goede blogtekst. De tekst moet er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat je positie in de zoekresultaten van Google verbetert. Dat kun je doen door gebruik te maken van bepaalde zoekwoorden en door bij het schrijven rekening te houden met SEO-criteria.

Informatief en SEO-proof

Wil jij het zakelijk bloggen uitbesteden aan een expert? Wij onderhouden graag de blog voor jouw onderneming. Onze tekstschrijvers zorgen voor unieke, frisse content die zowel informatief als SEO-proof is. Dat doen wij tegen scherpe prijzen. Neem gerust een kijkje op onze tarievenpagina of neem contact op voor een offerte of meer informatie. Je kunt ons bellen of mailen, wij staan graag klaar om je vragen te beantwoorden.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden