Zet SEO copywriting

in voor je website

  • Ben je op zoek naar een manier om jouw website beter onder de aandacht te brengen? Dan is SEO copywriting één van de beste methodes om dit te bereiken. Veel internetbezoekers maken gebruik van een zoekmachine om informatie te vinden of producten te zoeken die ze willen kopen. Om te vinden wat ze zoeken, voeren internetgebruikers zoekwoorden in. Het is de kunst om de juiste zoekwoorden te verwerken in de teksten op je website. Hierdoor wordt jouw website als eerste gevonden en komt daardoor hoog in de zoekresultaten te staan. Dit vergroot vervolgens de kans dat een internetbezoeker op jouw link klikt.

100
TEVREDENHEID
230
KLANTEN
50
NIEUWE KLANTEN IN 2018

Waarom is SEO copywriting

zo belangrijk?

  • In de loop der jaren is het internetgebruik talloze keren grondig onderzocht. Hieruit is (als bijna vanzelfsprekend) naar voren gekomen dat veel mensen veelal hetzelfde gedrag vertonen als ze gebruikmaken van het internet. Ze maken gebruik van een zoekmachine (meestal Google) om informatie te vinden of een product te zoeken dat ze willen kopen. Daarnaast klikken ze op een link die hoog in de zoekresultaten staat. Ze ontdekken in ruim de helft van de gevallen websites die ze anders niet zouden hebben bezocht omdat het webadres hen onbekend was. Het is dus zaak om als eigenaar van een website ervoor te zorgen dat deze hoog in de zoekresultaten terechtkomt. Dit bereik je door SEO copywriting in te zetten. Door de juiste zoektermen in de teksten op je website te verwerken vergroot je de kans dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt. Hiermee vergroot je gegarandeerd het aantal bezoekers van je internetpagina.

DeContentbank is expert

in SEO copywriting

  • Wil je voor je website sterke SEO teksten laten schrijven? Doe dan een beroep op DeContentbank. Onze tekstschrijvers hebben ruime ervaring met SEO copywriting. Wij weten wat er speeltop het internet en kunnen je daarom goed adviseren over de juiste strategie. Door gebruik te maken van de beste zoektermen die voor jouw website van toepassing zijn, kan het aantal bezoekers al in korte tijd flink oplopen. DeContentbank schrijft teksten voor diverse soorten websites, zowel voor informatieve internetpagina’s als voor webwinkels en bedrijfswebsites.

Scherpe tarieven voor sterke teksten

Je kunt bij DeContentbank al SEO copywriting teksten bestellen vanaf 4,0 cent per woord. Het tarief is afhankelijk van het aantal teksten en het aantal woorden per tekst. Wil je vrijblijvend informatie over wat DeContentbank voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie via telefoonnummer 076 – 700 2567. Wil je gebruik maken van onze diensten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via ons e-mailadres info@decontentbank.nl.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank 2018 — Alle rechten voorbehouden