Copywriter

inschakelen

  • Copywriting is een manier van schrijven die de lezer moet overtuigen. Als je een ervaren copywriter zoekt, dan zijn wij je graag van dienst. Een goede copywriter betaalt zichzelf namelijk makkelijk terug, want professionele copywriting is een effectieve methode om iets van je lezers gedaan te krijgen. Je wil bijvoorbeeld dat je lezer iets koopt, zich op een dienst abonneert of een donatie doet. Met goed geschreven copy kun je dat makkelijker voor elkaar krijgen. DeContentbank helpt je hier dan ook graag bij.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Passie overbrengen

op de lezer

  • DeContentbank is een online tekstbureau dat gespecialiseerd is in het schrijven van webteksten. Onze schrijvers kunnen bogen op jarenlange ervaring met het schrijversvak en werken vanuit een passie voor taal. Die passie die jij als ondernemer voelt voor jouw bedrijf, willen onze schrijvers dan ook graag overbrengen in vlot geschreven online copy. Copy waarmee je de bezoekers van je site niet alleen bereikt en vasthoudt, maar waarmee je ze ook aanzet tot actie. Je wil immers dat ze gebruik gaan maken van jouw diensten of dat ze je producten gaan kopen. Een ervaren copywriter kan je hierbij helpen.

Verschillende specialismen

  • Op het gebied van webteksten zijn er diverse soorten teksten te onderscheiden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan informatieve blogteksten, eenvoudige SEO-teksten of wervende webshopteksten. Bij copywriting draait het vooral om de wervende, commerciële teksten en reclameteksten. Maar niet iedere schrijver is een geboren copywriter. Bij copywriting moet de schrijver namelijk in staat zijn om zich te richten tot de doelgroep en deze te overtuigen om iets te doen.
  • Bij DeContentbank hebben we voor ieder soort tekst wel een specialist in huis. Schakel je bij ons een copywriter in, dan weet je dus zeker dat je copy geschreven wordt door een schrijver die bedreven is in het schrijven van overtuigende teksten.

Opvallen bij je doelgroep

De concurrentie op internet is groot. Het is dan ook noodzakelijk om jezelf te onderscheiden en ervoor te zorgen dat je opvalt. Goede teksten zijn daarvoor van groot belang. Een tekst die bol staat van de fouten of de kromme zinnen zal een lezer snel doen afhaken. Maar ook een tekst die weliswaar foutloos geschreven is, maar niet lekker leest of die niet de informatie bevat waar de lezer naar op zoek is, doet weinig goeds voor je omzet. Om lezers vast te houden en tot actie aan te zetten, moet je dus zorgen voor correcte, nette copy die leest als een trein.

Vlotte copywriters

Wij zijn je graag van dienst met onze copywriters, die een vlotte schrijfstijl hanteren en bovendien snel kunnen werken. Wij verdiepen ons in jouw doelgroep zodat we precies de juiste toon kunnen aanslaan in onze teksten. Ben je benieuwd wat professionele copywriting kost? Kijk dan eens op onze tarievenpagina voor onze scherpe tarieven. Uiteraard stellen we ook graag geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Daarvoor kun je zowel telefonisch als via de mail contact met ons opnemen. Wij staan ook graag klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven over onze dienstverlening.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden