Zoek een schrijver

  • Wil je je website vullen met vakkundige webteksten en zoek je daarvoor een professionele schrijver? Heb je iemand nodig die vlotte, pakkende teksten schrijft en tegelijkertijd ook weet hoe je beter in de zoekresultaten van Google kunt scoren? Dan nemen wij je het schrijfwerk graag uit handen. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op jarenlange ervaring in het schrijversvak en zijn gespecialiseerd in het schrijven van webteksten. Wij werken vanuit een passie voor taal en met nauwgezette kennis van de huidige SEO-criteria. Dat zie je terug in teksten die zowel de klant als de zoekmachines aanspreken.

100
SEO-PROOF
230
KLANTEN

Twee vliegen in één klap

  • Het schrijven van webteksten is een vak apart. Een webtekst is namelijk niet zomaar een tekst, maar dient een dubbel doel. De tekst moet meestal ten eerste de lezer informeren en overtuigen om een product of dienst aan te schaffen. Daarnaast moet de tekst er ook voor zorgen dat je website gevonden kan worden tussen de concurrentie in zoekmachines. Een tekst die aan deze eisen voldoet, kan een behoorlijke meerwaarde betekenen voor je onderneming.

Zelf schrijven of

zoek je een ervaren schrijver?

  • Als ondernemer weet je natuurlijk alles van de producten of diensten die je aanbiedt en je kunt er waarschijnlijk enthousiast over vertellen. Kun je dan niet gewoon zelf die webteksten schrijven? In de praktijk blijkt echter dat het toch vaak lastig is om de vertaalslag te maken naar geschreven tekst.
  • Heb je zelf een vlotte pen, dan is zelf schrijven wellicht aantrekkelijk. Maar met een vlotte tekst ben je er nog niet. Een webtekst moet technisch ook goed in elkaar zitten en aan diverse eisen voldoen om ervoor te zorgen dat je je kunt onderscheiden van de concurrentie en gevonden kunt worden in zoekmachines.

Een technische tekst

Het klinkt misschien vreemd om het te hebben over de technische eisen van een tekst. Toch zijn die eisen voor een webtekst van groot belang. Het gaat daarbij om aspecten zoals de lente en indeling van de tekst, het optimale gebruik van zoekwoorden en het aanslaan van de juiste toon om je doelgroep mee aan te spreken. Zoek daarom zeker een schrijver die je kan helpen met het technisch in orde maken van je tekst.

Snel en vakkundig geregeld

Voor onze vakkundige tekstschrijvers is het schrijven van een tekst die zowel vlot en overtuigend is, als die voldoet aan de technische eisen, de dagelijkse routine. Zoek je een schrijver die snel professionele teksten kan leveren die pakkend én SEO-proof zijn? Neem dan eens telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij werken snel en tegen scherpe tarieven. Bekijk onze tarievenpagina of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Snelle levering

Wij garanderen een spoedige levering.

Hoogwaardige kwaliteit content

Wij leveren kwalitatieve teksten die merkbaar een verschil maken.

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten gingen je voor.

Copyright © DeContentbank — Alle rechten voorbehouden